Pinksterkamp All Ages.

Onze kerk heeft een jarenlange traditie gekend van Pinksterkampen voor jongeren tussen de 12-18 jaar. Onze jeugd vertrok per fiets naar de kampeerboerderij waar zij een weekend lang door gezelligheid, sport, spel, gesprekken een onvergetelijke tijd beleefden. Uit dit kamp is in 2009 het eerste Pinksterkamp All Ages ontstaan. Het Pinksterkamp voor alle leeftijden is ontstaan door de wens van ouders en opa’s en oma’s van de Pinksterkamp deelnemers. Ze moesten het tot dan toe doen met de verhalen van hun kinderen en kleinkinderen en nu wilden ook zij wel eens een keer mee! Heel begrijpelijk. 

Een Pinksterkamp staat voor een weekend plezier maken met je geloofsvrienden. Op een andere manier tijd met elkaar doorbrengen en zo merken dat je elkaar kunt aanvullen en inspireren. Lief en leed met elkaar delen in elkaars en in Gods aanwezigheid. 

Kinderen en jongeren hebben dat jaren lang gedaan maar door gebrek aan deelname door oa Covid19 is jaren terug het gewone Pinksterkamp voor de jeugd helaas opgehouden te bestaan. Er wordt gekeken naar wegen om een jongerenkamp weer terug op de kaart te krijgen. 

Maar het Pinksterkamp All Ages is springlevend! Het wordt al sinds 2009 eens in de vijf jaar georganiseerd door gemêleerde teams van wisselende samenstelling.

We hebben een geweldige God. Als gemeente mogen wij ons verbonden weten met elkaar. Uit ervaring van eerdere edities kunnen we zeggen dat de uitwerking intens en langdurig is. Verbondenheid krijgt handen en voeten en de Heilige Geest werkt na Pinksteren door de hele gemeente heen. Iedereen krijgt daar iets van mee!

Mooi om daar deelgenoot van te zijn. 

Van harte welkom om te komen overnachten of een of meerdere dagen langs te komen.

Om in te schrijven ga naar Scipio of mail naar jufrosalie@hotmail.com

Terug naar overzicht

Meer activiteiten